3 Eylül 2014 Çarşamba

EYLÜL MESELESİ

Hani yeni başlangıçlar,havanın değişikliğini hissetmeler. Kendi kararlarından daha emin olmalar.
Cesaretin yine kendine geldiği dönemler işte. Anlıyorsun mevsimler değişmeye başlıyor. Kabuk değiştirmek istiyorsun sende.
Eh malum yaz bitti yazı uğurlamak lazım, yazdan kalma güzellikler ruhumuza işlemiş şekilde devam etmek lazım yola.Çok zorlanmadan, uyum halinde selamlaşmak lazım.
Bana iyi geldi bu eylül ayı şansımı sonuna kadar kullanma taraftarıyım bu sefer. Almam gereken kararlar değiştirmem gereken durumlar vardı. Aynadaki yüzünü beğenmemek insana kendini kötü hissettiriyor. İyi olmak temelli senden başlayan değişimler ile çevrene yansıtma isteği bendeki. Canımdan çok sevdiğim Lavinyama daha faydalı olabilmek,daha üretken anne halimle yaklaşabilme isteği bendeki.Kül olmadan yanmam gerek tekrardan,dumanım havada uçuşmadan yakalayabilmem gerek bazı şeyleri
Bir kadın ne kadar ''çok'' bir şeyler olabilirse o kadar çok olma isteği.
Çok lazımsa var bol bol hayal kırıklığı ama şimdi onu sırası olduğunu hiç düşünmüyorum. Yanıma yaklaştırmak isteyen de bir zahmet uzak dursun süresiz bekleme listesinde kalırsınız bilesiniz. O yüzden bak hava,bak güneş,bak yağmur,rüzgar yeni  gibi daha önce tatmamış gibi ''Eylül'' ama nasıl? Dibine kadar hissetmek istemiyorsan yine boş boş yine sadece bir ay senin için. Yok benim için farklı diyorsan haydi gel beraber dolduralım boşlukları.


0 yorum:

Yorum Gönder